Accident rutier grav in comuna Darmanesti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav in comuna Darmanesti

Accident rutier grav in comuna Darmanesti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 15 septembrie 2010, în jurul orei 09:30, Poliția Municpiului Moreni a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe Drumul Județean 72, în dreptul unei stații PECO din comuna Dărmănești, s-a produs un accident rutier grav.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Moreni, care a constatat următoarele:

Ș. Marian-Stan, de 21 de ani, din comuna Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 72, în afara localității, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de un autocamion, condus regulamentar de S. Gheorghe Remo, acroșându-l pe acesta în partea din spate în momentul în care acesta efectua virajul la stânga pentru a intra într-o stație PECO.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, Ș. Marian Stan, care a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești, în vederea acordării de îngrijiri medicale și vătămarea corporală gravă a lui S. Mihai Cristian, pasager al autoturismului pe bancheta din dreapta față, care a fost transportat la Spitalul Municipal Moreni, de unde a fost ulterior transferat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru continuarea investigațiilor medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav in comuna Darmanesti