Fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice

Fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În noaptea de 06/07 septembrie 2010, în jurul orei 23:45, Poliția municipiului Moreni a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe Drumul Național 72, pe raza comunei Săcuieni, s-a produs un accident rutier ușor.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Moreni, care a constatat următoarele:

M. Camelin Vasile, de 39 de ani, din municipiul Moreni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere, nu a adaptat viteza de deplasare într-un viraj la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor electrice și cu un gard al unui imobil.

În urma coliziunii a rezultat distrugerea stâlpului de electricitate din beton, a gardului imobilului și rănirea ușoară a lui G. Cornel, de 42 de ani, din comuna Ocnița, pasager pe locul din dreapta față în autoturism, care a fost transportat la Spitalul Municipal Moreni, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară însă internarea.

M. Camelin Vasile a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul afișat fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Moreni pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză alimentase autoturismul, cu carburant în valoare de 100 de lei, la o stație PECO din comuna Răzvad, fără a achita contravaloarea acestuia.

Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 86 alin. 1, 87 alin. 1 și 85 alin.1 din OUG 195/2002 R și art. 208, 209 și 219 Cod Penal, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni care a confirmat începerea urmăririi penale, învinuitul fiind reținut pentru 24 de ore pe baza de ordonanță.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice