Trenurile spre nordul judeţului, anulate!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Trenurile spre nordul judeţului, anulate!

Trenurile spre nordul judeţului, anulate!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

tren

Începând cu data de 15 mai, trenurile IR 1881, 1885, 1884 şi 1888 Titu – Pietroşiţa se anulează pe distanţa Târgovişte – Pietroşiţa.

Guvernul Ponta se poate lăuda, începând de miercuri, 15 mai 2013, că a închis, după mai bine de 130 de ani, traseul de cale ferată Târgovişte – Pucioasa – Fieni-Pietroşiţa. Gările vor rămâne adevărate pietre funebre la căpătâiul căilor ferate româneşti.

Cetăţenii din nordul judeţului au primit cu tristeţe vestea că trenurile de călători, în anul de graţie 2013, vor dispărea de pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa. Multe dintre persoanele care foloseau trenul pentru a ajunge la muncă, vor trebui, începând de astăzi, să găsească alte modalităţi pentru a se deplasa la serviciu.

Dacă la începutul secolului, mai marii CFR se chinuiau să străpungă muntele pentru a uni Valea Ialomiţei cu Valea Prahovei, urmaşii lor s-au dat peste cap să desfiinţeze traseul. Motivaţia economică nu are suport. Nu ar trebui să punem pe butuci întreaga ţară, aruncând în faţă lipsa profitului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Trenurile spre nordul judeţului, anulate!