EuroLeague Women – Vrem revanşa!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> EuroLeague Women – Vrem revanşa!

EuroLeague Women – Vrem revanşa!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Campioana României, CSM Târgovişte, are o misiune extrem de dificilă în cea de-a VII-a etapa din Grupa B a EuroLeague Women, gruparea pregătită de Georgios Dikeoulakos şi Florin Nini urmând să evolueze  joi seara, cu începere de la ora 21:30, chiar pe terenul liderului, puternica şi incomoda echipă italiană, Famila Schio.

Meciul tur a fost unul de infarct pentru noi, cu multe răsturnări de situaţie, care s-a încheiat în favoarea formaţiei din Italia cu scorul de 76-75, în urma unui coş de trei puncte înscris în ultimele secunde ale confruntării. Faţă de meciul tur, în lotul Târgoviştei au apărut Milka Bjelica şi Monique Currie, iar Claudia Pop a fost recuperată după accidentarea suferită la începutul lui 2012.

Campioana României a avut un parcurs mai mult decât mulţumitor până acum în grupele Euroligii, reuşind să obţină trei victorii şi să înregistreze tot atâtea eşecuri. Per total un bilanţ mai mult decât promiţător pentru o formaţie aflată la prima experienţă europeană de un asemenea nivel.

Parcursul de până acum al italiencelor în Euroligă a fost excelent. Schio a obţinut cinci succese şi a pierdut o singură confruntare în condiţiile în care printre adversarele doborâte de italience s-au aflat şi marile favorite ale grupei, Nadezhda şi Fenerbahce. Schio a cedat doar în deplasarea de la Kosice, locul în care şi Târgoviştea a înregistrat un eşec destul de clar.

CSM Târgoviste speră la o primăvară europeană, şansele de reuşită ale reprezentantei noastre fiind destul de mari, dacă ţinem cont că în faza superioară a celei mai importante competiţii intercluburi de pe Bătrânul Continent la baschet feminin se vor califica primele patru clasate din fiecare serie, dar şi două dintre cele mai bune echipe de pe locurile 5.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
EuroLeague Women – Vrem revanşa!