Ultima serie de bilete de tratament pentru pensionari! (2012)


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Ultima serie de bilete de tratament pentru pensionari! (2012)

Ultima serie de bilete de tratament pentru pensionari! (2012)


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Pentru seria a XV-a, ultima a acestui an, Casei Judeţene de Pensii Dâmboviţa i-au fost alocate în mod automat 118 bilete de tratament în staţiunile: Covasna, Călimăneşti, Olăneşti, Căciulata, Felix, Techirghiol, Mangalia, Herculane şi Pucioasa, cu intrare în staţiune în perioada 26 – 30.11.

Biletele pot fi procurate până la data de 20.11.2012 de la ghişeul Compartimentului « Bilete de tratament », la parterul instituţiei. Listele cuprinzând beneficiarii acestor bilete au fost deja afişate pe site-ul Casei de Pensii, cât şi la sediu.

De asemenea, Casa de Pensii informează persoanele interesate, care nu au solicitat acordarea unui bilet de tratament în această perioadă, că dispunem de un număr de 110 bilete disponibile în staţiunile: Slănic Prahova (4), Govora (8), Amara (8), Covasna (20), Căciulata (38), Moneasa (2), Târgu Ocna (2), Geoagiu (4), Herculane (13), Lacu Sărat (5), Techirghiol (4),Tuşnad (2).

Pentru obţinerea unui bilet îi invităm pe doritori cu documentele necesare (recomandare medicală, cupon pensie, act de identitate, cerere tip) la sediul instituţiei noastre în cel mai scurt timp.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.563 vizualizări
Publicat pe 13 noiembrie 2012 de Ioana Radu

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Ultima serie de bilete de tratament pentru pensionari! (2012)