JANDARMERIA Dâmboviţa donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA


Home >> Evenimente Targoviste >> JANDARMERIA Dâmboviţa donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA

JANDARMERIA Dâmboviţa donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA

Data: 1 noiembrie 2011

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Începând cu data de 17 octombrie a.c. la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa s-a demarat o campanie de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la importanţa donării de sânge.

Acţiunea face parte din cadrul campaniei „Jandarmii sunt oamenii de lângă tine” şi va debuta în data de 1 noiembrie. Conştienţi de importanţa pe care o are o astfel de iniţiativă, jandarmii au dorit să-şi aducă aportul la completarea rezervei de sânge, iar în perioada 1-2 noiembrie a.c. vor dona sânge la sediul Jandarmeriei Dâmboviţa cu sprijinul personalului medical specializat de la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa.

120 de jandarmi vor participa în mod voluntar la această activitate, dorind ca prin gestul lor umanitar să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om aflat în suferinţă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"JANDARMERIA Dâmboviţa donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA" - 2 comentarii

  1. […] de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa.Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul campaniei “JANDARMERIA donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA” iniţiată de Jandarmeria Română şi va continua şi mâine, 2 noiembrie a.c., iar prin […]

  2. Seth Duvancert spune:

    Prin evaluarea reala a muncii unui OM LIBER, conduce la concluzia ca se poate asigura traiul decent al unui numar de 15 20 de persoane.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
JANDARMERIA Dâmboviţa donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA