Loredana, Felicia Filip şi Vlad Miriţă cântă la Crizantema de Aur 2011


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Loredana, Felicia Filip şi Vlad Miriţă cântă la Crizantema de Aur 2011

Loredana, Felicia Filip şi Vlad Miriţă cântă la Crizantema de Aur 2011


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Joi, 27 octombrie, va începe la Târgovişte cea de-a 44-a ediţie a festivalului de romanţe Crizantema de Aur. Organizatorii festivalului au pregătit, pe lângă recitalurile concurenţilor şi momente artistice ale unor mari interpreţi români, de la soprana Felicia Filip la un recital de excepţie al tenorilor Vlad Miriţă, Florin Georgescu şi al baritonului Iordache Basalic. Pe scena ediţiei de anul acesta va mai urca şi Ramona Bădescu ce va susţine un recital de canţonete. Marea surpriză a ediţiei de anul acesta este Loredana, care îi va încânta pe spectatori cu show-ul Zaraza la finalul festivalului.

Festivalul Crizantema de Aur se va desfăşura pe parcursul a trei seri şi va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti, în perioada 27 – 29 octombrie. Primele două seri vor aduce pe scenă concurenţi de la ambele secţiuni – creaţie şi interpretare, iar prestaţia lor va fi evaluată de către juriu, a cărui presedintă este marea soprană Felicia Filip. Din juriu mai fac parte maestrul Voicu Enăchescu (director Tinerimea Română), tenorul Florin Georgescu, compozitorul Ionel Tudor, compozitorul Ion Bârdan, scriitorul Iulian Filip şi alte personalitaţi din lumea radioului şi a televiziunii.

Trei mari voci pe aceeaşi scenă: Vlad Miriţă, Florin Georgescu şi Iordache Basalic

Prima seară a festivalului va debuta cu concursul de interpretare şi va continua cu secţiunea creaţie. În încheiere trei dintre cei mai mari şi iubiţi tenori români vor susţine un recital de excepţie. Pe scena vor urca târgoviştenii Florin Georgescu, Vlad Miriţă şi baritonul Iordache Basalic.

Ramona Bădescu într-un recital surpriză în seara de fado şansonete şi canţonete

Cea de-a doua seară a festivalului este dedicată genurilor muzicale apropiate romanţei: fado, şansonetă şi canţonete. Artişti din Italia, Franţa, Rusia şi Republica Moldovă vor oferi un spectacol de neuitat într-o împletitură a valorii muzicale internaţionale. Surpriza serii va fi recitalul susţinut de Ramona Bădescu, cunoscuta actriţă şi prezentatoare TV, ce locuieşte în Italia de peste 20 de ani. Aceasta va oferi un spectacol de canţonete, un gen muzical specific Peninsulei.

Loredana cântă la Gala Crizantemei de Aur 2011

Cea de-a 44a ediţie a festivalul se va încheia sâmbătă, 29 octombrie, cu Gala Laureaţilor, unde câştigătorii vor culege laurii victoriei. Seara va culmina cu un spectacol de zile mari oferit de Loredana, una dintre cele mai iubite voci feminine ale României. Lori va susţine la Târgovişte recitalul Zaraza.

Vezi aici programul Crizantema de Aur 2011.

Sursa: http://www.romanialibera.ro/timpul-liber/evenimente/vocile-romaniei-in-recital-la-targoviste-loredana-felicia-filip-si-vlad-mirita-canta-la-crizantema-de-aur-2011-241866.html

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Loredana, Felicia Filip şi Vlad Miriţă cântă la Crizantema de Aur 2011