Tentativă de evadare la Penitenciarul Mărgineni din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Tentativă de evadare la Penitenciarul Mărgineni din Dâmboviţa

Tentativă de evadare la Penitenciarul Mărgineni din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 10.08.2011, în jurul orei 21:20, persoana privată de libertate C.I.I., condamnată la 3 ani şi 6 luni pentru infracţiunea de furt calificat, clasificată în regimul închis, cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost prezentată la cabinetul medical, al unităţii, pentru a i se acorda tratamentul specific.

Profitând de neatenţia agentului însoţitor, C.I.I. s-a deplasat la etajul superior al clădirii, cu intenţia de a evada.
La scurt timp de la producerea evenimentului, persoana privată de libertate a fost identificată în grupul sanitar, de la etajul respectiv. Imediat, C.I.I. a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii unde s-a constat că nu prezenta semne de violenţă corporală.

Conform normelor legale în vigoare, despre producerea acestui incident, a fost anunţat judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate şi s-a făcut sesizare către organele de urmărire penală. De asemenea, persoanei private de libertate i s-a întocmit raport de incident.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul şi persoanele care se fac vinovate de producerea acestuia.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Tentativă de evadare la Penitenciarul Mărgineni din Dâmboviţa