Poliţia din Găeşti a documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 19 ani


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Poliţia din Găeşti a documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 19 ani

Poliţia din Găeşti a documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 19 ani


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În baza datelor şi informaţiilor deţinute, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a numitului V. Petruţ, de 19 ani, din comuna Cobia, suspect în comiterea mai multor fapte penale săvârşite în perioada martie-iunie a.c.

Faţă de cel în cauză s-a început urmărirea penală pentru infracţiunile de distrugere, violare de domiciliu, tentativă de furt calificat şi furt calificat, constând în următoarele: în noaptea de 11/12 martie a.c. a pătruns în curtea unei persoane G. Marin, din Cobia, unde a tăiat 3 pneuri ale autoturismului acestuia, în noaptea de 06-07 mai a.c., a încercat să sustragă 50 ml fibră optică în dauna unei societăţi, la data de 27/28 mai a.c. a încercat să sustragă bunuri alimentare dintr-o locuinţă, iar în zilele de 02 şi respectiv 03 iunie a sustras 100 m cablu t v şi 200 m liniari de fibră optică aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale.

Învinuitul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe 24 de ore, urmând ca în data de 07 iunie a.c. să fie prezentat Judecătoriei Găeşti cu propunere de arestare preventivă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Poliţia din Găeşti a documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 19 ani