Grup de falsificatori de moneda desfiintat de politia damboviteana


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Grup de falsificatori de moneda desfiintat de politia damboviteana

Grup de falsificatori de moneda desfiintat de politia damboviteana


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au documentat activitatea infracţională a unui grup compus din 4 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare de monedă sau de  alte valori.

În sarcina numiţilor  A. Ionuţ , de 22 de ani, din comuna Icoana, judeţul Olt, S. Alexandru Robert, de 23 de ani, , T. Petrişor Ionuţ , de 21 de ani şi C. Mitică, de 23 de ani, toţi din municipiul Bucureşti s-a probat faptul că în cursul lunilor noiembrie-decembrie 2010,  au contrafăcut şi pus în circulaţie mai multe bancnote din cupiura de 200 lei, în total fiind retrase din circuitul monetar un număr de 12 bancnote contrafăcute.

La data de 02 decembrie 2010, în urma activităţilor de verificare şi cercetare  au  fost identificaţi numiţii T. Petrişor Ionuţ  şi C. Mitică, care au procurat şi plasat pe raza municipiului Bucureşti, mai multe bancnote contrafăcute.

Fiind prezentaţi procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de aceştia s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Urmare a extinderii cercetarilor, la data de 14.12.2010 a fost prins în flagrant un alt membru al grupului, respectiv, A. Ionuţ, în timp ce încerca să plaseze 10 bancnote contrafăcute. Pe numele celui în cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals de monedă şi alte valori, măsura preventivă fiind  prelungită ulterior cu încă 20 de zile.

În ziua de 11 ianuarie 2011 a fost identificat pe raza municipiului Bucureşti, cel de-al 4-lea membru al grupului, S. Alexandru Robert, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost emisă ordonanţă de obligare de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Grup de falsificatori de moneda desfiintat de politia damboviteana