Accident pe DN 7 in apropiere de Lunguletu


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident pe DN 7 in apropiere de Lunguletu

Accident pe DN 7 in apropiere de Lunguletu


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 27 decembrie  2010, în jurul orei 12.30, Poliția  Oraşului Titu  a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, că pe DN 7, la km 45+500 m, în afara localităţii Lunguleţu,  s-a  produs un accident de circulație în următoarele condiţii:

N. Lucian Cristian, de 22 de ani, din municipiul Bucureşti,  în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Bucureşti-Piteşti s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui ansamblu de vehicule care circula în faţa sa şi constatând că nu are timp suficient pentru a efectua manevra respectivă, a frânat brusc. Datorită carosabilului acoperit cu zăpadă, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de L. Gabriel Ciprian, de 24 de ani, din municipiul Bucureşti.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a numitelor I. Ioana şi G. Vasilica, pasagere în unul din autoturisme, care au fost transportate la Spitalul orăşenesc Titu,  pentru acordarea de îngrijiri medicale , fără a rămâne internate.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând a fi propusă soluţie  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Accident pe DN 7 in apropiere de Lunguletu" - 1 comentariu

  1. ionut spune:

    Da a fost rau drumul ala ieri, necuratat. Daca s-a avantat prea tare acum sa plateasca.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident pe DN 7 in apropiere de Lunguletu