Pietoni acrosati pe strada poet Grigore Alexandrescu din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Pietoni acrosati pe strada poet Grigore Alexandrescu din Targoviste

Pietoni acrosati pe strada poet Grigore Alexandrescu din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 25 octombrie  2010, în jurul orei 08:30, Poliția  Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112,  că pe strada Poet Grigore Alexandrescu din municipiul Târgovişte s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a două persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

M. Cornelia Nicoleta, de 33 de ani, din comuna Priboieni, judeţul Argeş, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Poet Grigore Alexandrescu din municipiul Târgovişte, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor  si a accidentat uşor pe M. Nicoleta, de 44 de ani şi A. Roxana Lavinia, de 24 de ani, ambele din municipiul Târgovişte, care s-au angajat regulamentar în traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni,

Din accident a rezultat rănirea uşoară a M. Nicoleta şi A. Roxana Lavinia, pietoni, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Pietoni acrosati pe strada poet Grigore Alexandrescu din Targoviste