Accident rutier usor la Targoviste soldat cu ranirea unei persoane


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor la Targoviste soldat cu ranirea unei persoane

Accident rutier usor la Targoviste soldat cu ranirea unei persoane


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 06 octombrie 2010, în jurul orei 21:30, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că la intersecția străzilor ”Vasile Blendea-Vlad Țepeș” din municipiul Târgoviște, s-a produs un accident  de circulație soldat cu rănirea ușoară  a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

T. Cătălin, de 31 de ani, din municipiul Ploiești, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, pe drumul prioritar de Z. Georgian, de 22 de ani, din municipiul Târgoviște, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a V. Adriana, de 27 de ani, din municipiul Târgoviște,  pasager pe locul din drepta față a autoturismului condus de T. Cătălin, care a fost transportată la Spitalul Județean Târgoviște pentru acordarea îngrijirilor medicale, și a B. Maria-Loredana, de 21 de ani, din municipiul Târgoviște, pasager pe locul din dreapta față a autoturismului condus de Z. Georgian, care de asemenea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor la Targoviste soldat cu ranirea unei persoane