7 fabrici şi 4 magazine au fost înfiinţate de Asociaţia React prin proiectul Anotimpuri la borcan


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 7 fabrici şi 4 magazine au fost înfiinţate de Asociaţia React prin proiectul Anotimpuri la borcan

7 fabrici şi 4 magazine au fost înfiinţate de Asociaţia React prin proiectul Anotimpuri la borcan


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

7 fabrici şi 4 magazine pentru o viaţă mai bună, datorită proiectului „Anotimpuri la borcan”.

– Asociaţia React, prin proiectul Anotimpuri la borcan, a înfiinţat şapte fabrici şi patru magazine unde lucrează persoane vulnerabile.

– Fabricile şi magazinele produc conserve naturale din fructe şi legume şi promovează, împreună cu magazinele, un stil de viaţă sănătos.

– Proiectul s-a desfăşurat în regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia şi Sud Est.

Şapte fabrici şi patru magazine au fost înfiinţate de Asociaţia React prin proiectul Anotimpurila borcan pentru a susţine economia în comunităţile rurale. Acestea au angajat persoane vulnerabile şi valorizează potenţialul resurselor locale. Fabricile din mediul rural produc conserve naturale marca Anotimpuri la borcan iar magazinele le susţin prin comercializare în marile oraşe.

Prin proiectul Anotimpuri la borcan au fost formate profesional 44 de persoane ca manageri de întreprindere socială, lucrători în fabricarea conservelor şi lucrători comerciali. Din acestea, 38 de persoane cu probleme de integrare pe piaţa muncii au fost angajate.

În regiunea Sud Muntenia, există două fabrici în comunele Crângurile şi Izvoarele (judeţele Dâmboviţa şi Prahova), iar un magazin din Ploieşti, creat tot în cadrul proiectului, va comercializa produsele din cele două fabrici.

Celelalte trei magazine care comercializează produse Anotimpuri la borcan se află în Craiova, Bucureşti, Constanţa, iar cinci dintre fabrici sunt în Dolj, Gorj, Brăila şi Ilfov.

Izvor de Tradiţie Popular din judeţul Prahova îşi propune să aducă pe piaţă produse care se adresează celor care trăiesc cu nostalgia gustului de dulceaţă de la ţară, de la bunica, a aromelor plăcute de fructe de pădure şi a celor din livezi, îmbogăţite cu druşaim, mentă,lămâie şi scorţişoară.

Crângul cu Bunătăţi, din judeţul Dâmboviţa, oferă o gamă variată de produse din fructe şi legume, pregătite în mod tradiţional de gospodinele din zonă, absolvente ale cursului de lucrător în fabricarea de conserve. Astfel, localnicii înţeleg că pot obţine venituri din valorificarea resurselor locale şi că pot trăi decent, în deplină armonie cu mediul înconjurător.

Pentru mai multe ştiri despre Asociaţia React – click aici!

Anotimpuri la borcan

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
7 fabrici şi 4 magazine au fost înfiinţate de Asociaţia React prin proiectul Anotimpuri la borcan