CS Municipal merge în semifinalele Cupei României la baschet feminin!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> CS Municipal merge în semifinalele Cupei României la baschet feminin!

CS Municipal merge în semifinalele Cupei României la baschet feminin!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Anul 2013 a început cum nu se putea mai bine pentru campioana României, care a reușit cele mai bune jocuri de până acum pe plan intern din actualul sezon competițional, care include și meciurile de cupă. Contra Timișoarei am văzut o echipă dâmbovițeană mult mai stăpână pe situație, iar șocul produs de revenirea la timona băncii tehnice a lui Florin Nini a fost, cel puțin la prima vedere, cel scontat. Și pentru a lămuri rapid situația de la nivelul staff-ului, independent de voința conducerii, grecul George Dikeoulakos a părăsit România luni după amiază, fără să își expună și motivele.

Municipal ajunge în semifinalele Cupei României en fanfare. Deținătoarea trofeului și-a zdrobit rivala din sferturi într-o dublă manșă de tristă amintire pentru echipa BC Danzio Timişoara.

În meciul disputat marţi, Municipalul a dispus de echipa timişoreană cu scorul de 97-40 (29-11, 26-10, 21-8, 21-11), MVP-ul partidei fiind desemnată jucătoarea Ivanka Matic, care a reuşit 18 puncte. În cel de-al doilea meci, disputat astăzi, târgoviştencele au învins echipa timişoreană cu un scor şi mai categoric, 105 – 45 (28 – 8, 24 – 15, 24 – 8, 29 – 14), cea mai bună jucătoare fiind declarată noua achiziţie, Ashley Walker, care a reuşit să înscrie nu mai puţin de 22 de puncte.

Cu o diferență de 117 puncte în cele două meciuri disputate la Târgoviște, CS Municipal merge în careul de ași al Cupei României și își va afla adversara mâine, când este programată tragerea la sorți a meciurilor din final four. Tot în această fază a competiției au mai ajuns Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad, CSU Alba Iulia și Sepsi Sf. Gheorghe.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
CS Municipal merge în semifinalele Cupei României la baschet feminin!