EuroLeague Women: Deplasare dificilă pentru târgoviștence în Slovacia


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> EuroLeague Women: Deplasare dificilă pentru târgoviștence în Slovacia

EuroLeague Women: Deplasare dificilă pentru târgoviștence în Slovacia


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

După 3 victorii consecutive în grupa B a Euroligii feminine de baschet, pentru Municipal urmează un test dificil în Slovacia împotriva formației Good Angels Kosice. Partida se anunță a fi una extrem de echilibrată, cu atât mai mult cu cât ambele echipe au acumulat același număr de puncte, 8, în cele cinci meciuri disputate până acum în competiție, fiecare având câte 3 victorii și 2 înfrângeri.

Meciul are o miză uriașă, echipa care reușește să învingă putându-și asigura în mare măsură locul 4 în grupă și automat accederea în fazele superioare ale competiției. Pe Infinity Arena din Kosice, slovacele nu au pierdut niciun meci în actualul sezon al Euroligii, dar acest lucru nu le-a împiedicat pe „târgoviștence” să se declare optimiste înaintea plecării din țară, Mărginean, Currie, Bjelica și celelalte jucătoare fiind convinse că pot face o nouă “minune” în deplasare. De asemenea, antrenorul secund al lui Municipal, Florin Nini, a declarat pentru site-ul oficial al echipei „GA Kosice este o echipă echilibrată în toate compartimentele, care practică un joc foarte agresiv, în sensul bun al cuvântului. Pun mare accent pe contraatac şi au baschetbaliste de certă valoare. Sperăm să putem să le rupem ritmul pe care vor încerca să-l impună şi să producem o nouă surpriză!”

Singura problemă din lot o reprezintă starea de sănătate a americancei Robbins, accidentată la gleznă la ultimul joc cu Arras Pays D’Artois, iar recuperarea ei până la ora jocului de la Kosice este incertă, şansele ca aceasta să evolueze în această partidă fiind destul de mici.

Jucătoarele echipei din Kosice sunt conştiente de miza extrem de importantă a jocului de miercuri seară şi vor încerca să-şi fructifice avantajul terenului propriu, aşa cum au făcut-o în toate jocurile de până acum susţinute în faţa fanilor proprii. Omul care stă pe banca celor de la Good Angels este Maros Kovacic, fostul selecţioner al echipei naţionale a Slovaciei şi fost secund la reprezentativa Ungariei. Acesta se bazează pe mai multe componente de bază ale nationalei Slovaciei, dar si pe sapte “straniere” de mare valoare: Quigley, Lacy, Pierson (SUA), Bojovic, Krivacevic (Serbia), Kulichova (Cehia) şi Sverrisdottir (Islanda).

În ultimul meci disputat în Euroligă, slovacele au pierdut la limită partida jucată împotriva lui Fenerbahce, 91-93, chiar la Istanbul.

Meciul se va disputa de la ora 19:00, iar înregistrarea acestuia va fi difuzată pe DigiSport 2 cu începere de la ora 23:45.

Conform FIBA-EUROPE, după disputarea jocurilor tur-retur din EuroLeague Women, primele patru clasate din fiecare serie şi două dintre cele mai bune echipe de pe locurile 5 se califică direct în faza superioară (Top 14).

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"EuroLeague Women: Deplasare dificilă pentru târgoviștence în Slovacia" - 3 comentarii

  1. Gowi spune:

    din ce vad la programul de la digi nu zice nimik… dar poate il vedem pe STV 2 (Slovakia) 17:55 (live) 😀

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
EuroLeague Women: Deplasare dificilă pentru târgoviștence în Slovacia