Accident rutier la Ulmi soldat cu ranirea usoara a unei persoane


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier la Ulmi soldat cu ranirea usoara a unei persoane

Accident rutier la Ulmi soldat cu ranirea usoara a unei persoane


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 22 iulie 2010, în jurul orei 14.30, pe DN 71, în interiorul localității Ulmi, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Astfel, A. Victor, de 31 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un alt autoturism, condus regulamentar de D. Marius, de 33 de ani, din muncipiul București cu care a intrat în coliziune.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui D. Marius, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără pemis a unui autoturism pe drumurile publice și pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Pentru a nu cădea victime accidentelor rutiere, vă rugăm să țineți seama de câteva reguli de circulație.

ATENȚIE CONDUCĂTORI AUTO
– Adaptaţi permanent viteza condiţiilor de drum şi trafic;
– Circulați cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor, când partea carosabilă este umedă sau acoperită cu piatră cubică;
– Păstrați în mers o distanță sufucientă față de autovehiculul din față pentru a putea opri în siguranță atunci când condițiile de deplasare o impun;
– Folosiți corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare, pentru a vedea și a putea fi văzuți în trafic. Reamintim că legislația rutieră prevede obligativitatea folosirii luminilor de întâlnire, în afara localităților și în timpul zilei!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.521 vizualizări
Publicat pe 23 iulie 2010 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier la Ulmi soldat cu ranirea usoara a unei persoane