Victor Sanda a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Victor Sanda a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa

Victor Sanda a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Noul prefect al judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, a fost învestit în funcţie, luni seară, în prezenţa miniştrilor Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, şi al Mediului, Rovana Plumb. Mircea Duşa i-a atras atenţia noului prefect să se ocupe de respectarea legii în perioada de campanie electorală, amintind că în trecut au fost înregistrate probleme în judeţ. ”Vă atrag atenţia în mod foarte serios şi cu atât mai mult aici, în acest judeţ, pentru că eu mai am şi tot felul de informaţii, că aşa este un ministru de Interne, trebuie să fie informat, instituţiile statului care veghează la respectarea legii şi veghează la respectarea Constituţiei şi a drepturilor cetăţeneşti trebuie să fie echidistante. Nu aveţi niciun motiv să vă implicaţi în campania electorală”, a precizat Duşa.

Ministrul Administraţiei şi Internelor a adăugat că reprezentanţii tuturor formaţiunilor politice trebuie să fie trataţi în mod egal şi traşi la răspundere în cazul în care nu respectă legea.

”Dacă unul a încălcat legea, încep cu PSD că sunt eu pesedist, că e de la PSD, PNL sau PDL trebuie să aplicaţi legea în aceeaşi măsură. Şi vă atrag, în judeţul Dâmboviţa, atenţia în mod deosebit cu privire la acest aspect şi v-aş ruga să ţineţi cont, pentru că lucrurile nu totdeauna s-au desfăşurat în limitele legalităţii în judeţul dumneavoastră în campania electorală (….). Sper că de această dată alegerile în judeţul Dâmboviţa vor fi organizate corect şi cu respectarea legii, iar rezultatul votului să reflecte dorinţa cetăţenilor şi ceea ce ei au votat’‘, a mai spus Duşa.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a precizat că prefectul trebuie să coordoneze serviciile deconcentrate astfel încât cetăţenii să fie mulţumiţi de serviciile publice. ”Pot să vă spun că aici, în Dâmboviţa, întregim o echipă puternică, o echipă care îşi doreşte ca acest judeţ să se dezvolte în beneficiul tuturor locuitorilor. Domnule prefect, consider că aveţi un rol determinant în coordonarea serviciilor descentralizate, aşa cum şi ministrul Duşa o spune, administraţia publică din România are nevoie de pârghii solide pentru a fi una puternică şi pentru ca serviciile pe care le face la nivelul comunităţilor locale să fie servicii publice de calitate pe care toţi cetăţenii le aşteaptă”, a afirmat Rovana Plumb.

Victor Sanda a fost numit prefect al judeţului Dâmboviţa în şedinţa de guvern de sâmbătă. El are 58 de ani, a mai deţinut această funcţie în perioada 2001-2004, de asemenea a fost deputat PSD în perioada 2004-2008. ”Ar fi anormal să spun că nu mă bucur că Guvernul Ponta are încredere în mine şi m-a numit, temporar, prefect al judeţului Dâmboviţa. Domnilor colegi, şefi ai serviciilor deconcentrate, sunt sigur că vom avea o relaţie de colegialitate şi de muncă excelentă” – a spus, la învestire, Victor Sanda.

Dragoş Emilian Rusu a avut, până acum, un mandat de prefect de şase luni, perioadă care se încheia în aceste zile.

Sursa: AGERPRES

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.291 vizualizări
Publicat pe 30 octombrie 2012 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Victor Sanda a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa