Ziua Femeii – Un zâmbet, o floare şi puţină culoare


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Ziua Femeii – Un zâmbet, o floare şi puţină culoare

Ziua Femeii – Un zâmbet, o floare şi puţină culoare


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Ieri, 6 martie 2012, în clubul unității, un grup de 6 persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Mărgineni, au susținut un minispectacol de muzică, cântece şi poezie dedicat doamnelor care își desfășoară activitatea în cadrul unității.

Activitatea face parte din proiectul “Ziua Femeii – Un zâmbet, o floare şi puţină culoare”, fiind cunoscut faptul ca Ziua de 8 Martie este recunoscută pe întreg Mapamondul ca sărbătoarea internaţională a femeii.

Cu această ocazie a fost organizată și o expoziție de felicitări şi mărţişoare care au fost realizate de persoanele private de libertate înscrise în Cercul de arte plastice „Nicolae Grigorescu” în perioada 21.02.2012 – 06.03.2012.

După finalizarea minispectacolului, o parte din felicitări şi mărţişoare au fost dăruite angajatelor Penitenciarului Mărgineni.

Semnificaţia zilei de 8 Martie pentru persoanele private de libertate este similară rezonanţei acestei zile dincolo de zidurile unei unităţi de detenţie, întrucât femeia este o prezenţă activă în viaţa tuturor.

Obiectivul proiectului este încurajarea afirmării persoanelor private de libertate în domeniul creaţiei artistice şi participarea acestora la activităţi valorizatoare, care să contribuie la îmbunătăţirea imaginii de sine, la creşterea încrederii în propria persoană.

Proiectul urmăreşte crearea unui cadru favorabil de petrecere a timpului liber şi de satisfacere a trebuinţelor de sociabilitate, formarea şi dezvoltarea la persoanele private de libertate a unor abilităţi şi deprinderi care să contribuie la îmbunătăţirea imaginii de sine, descoperirea şi dezvoltarea unor aptitudini şi talente artistice şi omagierea femeii.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Ziua Femeii – Un zâmbet, o floare şi puţină culoare