5 tineri, autori ai unor furturi din locuinţă din Dâmboviţa, au fost identificaţi de poliţişti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 5 tineri, autori ai unor furturi din locuinţă din Dâmboviţa, au fost identificaţi de poliţişti

5 tineri, autori ai unor furturi din locuinţă din Dâmboviţa, au fost identificaţi de poliţişti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

5 tineri, autori ai unor furturi din locuinţă, au fost identificaţi de poliţişti.

În ziua de 30 decembrie 2011, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, de O.M., de 30 de ani, din localitatea Doiceşti, că în perioada 15-30.12.2011, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat suspecţii în persoana numiţilor U.M., de 24 de ani, T.F. de 13 ani, S.M., de 15 ani şi S.M., de 12 ani, toţi din comuna Doiceşti, în sarcina cărora s-a probat şi comiterea unui alt furt din data de 29 decembrie 2011, când au sustras din locuinţa numitului B.C., mai multe elemente metalice.

Numitul U.M a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

De asemenea, lucrătorii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării autorilor furturilor din locuinţe, ocazie cu care a fost identificat numitul I.G., de 18 ani, suspectat de comiterea mai multor spargeri pe raza localităţii Ciocăneşti.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
5 tineri, autori ai unor furturi din locuinţă din Dâmboviţa, au fost identificaţi de poliţişti