Si tu poti castiga o Dacia Duster in numai cateva minute!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Si tu poti castiga o Dacia Duster in numai cateva minute!

Si tu poti castiga o Dacia Duster in numai cateva minute!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Te-ar tenta ideea sa castigi un Duster? Dar niste premii in euro? Poti castiga fie un autovehicul Dacia Duster, fie 54 de premii in bani, cu valori de pana la 1500 de euro. Mai ai timp pana pe 12 decembrie 2011, ora 24.00!

Premiile puse in joc sunt: 5 Dacia Duster, un premiu in valoare de 1500 de euro, 25 de premii de 50 de euro, un premiu de 1500 de euro, un premiu de 500 de euro, un premiu de 250 de euro si 25 de premii a cate 50 de euro.

Ce trebuie sa faci? Trebuie sa ai o polita RCA valabila, sa intri fie pe site-ul concursului „Impusca un Duster” – rca-ieftin.ro/impuscaunDuster – sau pe pagina de Facebook si sa apesi pe butonul „Participa acum!”. Ulterior va trebui sa completezi un formular cu datele solicitate: nume; prenume; numar de telefon; email; data la care expira RCA-ul (nu conteaza unde anume a fost incheiata), precum si cu numarul de inmatriculare al autoturismului.

Dupa completarea formularului, se apasa butonul „Participa acum”. Participantul va primi un link pe mail care va trebui validat. Prin validare se realizeaza inscrierea in concurs.

Poti castiga in doua moduri: 1) prin tragere la sorti, premiile puse in joc fiind cele 5 Dacia Duster, un premiu de 1500 de euro sau 25 de premii a cate 50 de euro; 2) garantat, in momentul in care convingi minim 5 prieteni sa intre si ei in competitie, premiile fiind: premiul I – 1500 de euro, premiul II – 500 de euro, premiul III – 250 de euro, precum si 25 de premii a cate 50 de euro fiecare.

Pentru a putea participa la concurs, trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai un autovehicul si o polita RCA valabila (poate fi incheiata la orice asigurator).

Concursul „Impusca un Duster” este organizat de RCA Ieftin la implinirea a 5 ani de activitate. Compania asigura clientilor cel mai redus RCA de pe piata, asigurand intreg suportul necesar pentru achizitionare, dar si pentru livrarea politei, care este gratuita.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 3.861 vizualizări
Publicat pe 7 noiembrie 2011 de eTargoviste.ro

"Si tu poti castiga o Dacia Duster in numai cateva minute!" - 1 comentariu

  1. Alex Popa spune:

    Salut, uite aici am gasit un concurs corect care a aparut de curand si e super ok si cu un regulament simplu: Plus ca premiile sunt un tv lcd de 81cm, un Sistem Home Theatre si un GPS+harta romaniei

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Si tu poti castiga o Dacia Duster in numai cateva minute!