Rezultatele acţiunii desfăşurate de Poliţia Găeşti pe 17 septembrie


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Rezultatele acţiunii desfăşurate de Poliţia Găeşti pe 17 septembrie

Rezultatele acţiunii desfăşurate de Poliţia Găeşti pe 17 septembrie


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Prevenirea faptelor antisociale, combaterea faptelor ilicite s-au aflat şi în atenţia  lucrătorilor din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti, care în dimineaţa zilei de 17 septembrie a.c., între orele 06:00-10:00, au acţionat în zona oborului săptămânal Găeşti.

Cu această ocazie au fost legitimate 53 de persoane, fiind verificaţi 15 agenţi economici, şi aplicate 13 sancţiuni  contravenţionale, în valoare de 5600 lei.

În cursul zilei de 16 septembrie, poliţiştii l-au depistat pe numitul D.V., de 39 de ani, din localitatea Răzvad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şoseaua Găeşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

La data de 17 septembrie , poliţiştii au depistat-o pe numita Ş.E., de 23 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, în interiorul localităţii Doiceşti, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânăra este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Rezultatele acţiunii desfăşurate de Poliţia Găeşti pe 17 septembrie