Video: Angajaţii Primăriei Târgovişte în acţiune – demolare spaţii ilegale


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Video: Angajaţii Primăriei Târgovişte în acţiune – demolare spaţii ilegale

Video: Angajaţii Primăriei Târgovişte în acţiune – demolare spaţii ilegale


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Angajaţii Primăriei Târgovişte şi angajaţii Departamentului Disciplină în Construcţii, sprijiniţi de Poliţia Locală a Municipiului Târgovişte, au verificat intrarea în legalitate a diverşilor cetăţeni care ocupau abuziv domeniul public. Aceşti cetăţeni au creat spaţii «proprietate privată» ilegal, fără autorizaţii sau fără avize, cât şi împrejmuiri ilegale, mizerie, deşeurile de fier vechi fiind la vedere, alături de rulote, căruţe, celofane, în care îşi făceau «veacul» şobolani şi câini maidanezi.

Somaţi în data de 28.04.2011, spre exemplu familia Cizmaru Gheorghe din edificiul 17 sc D din strada Radu de la Afumaţi, micro 11, că «în termen de 72 de ore să desfiinţeze împrejmuirea respectivă şi să facă curăţenie în spatele acestui bloc prin înlăturarea fierului vechi depozitat, urmând ca, dacă nu se va respecta termenul limită stabilit, se va proceda conform dispoziţiilor art. 33, alin. (1) , din Legea nr 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construire republicată, la desfiinţarea pe cale administrativa a amenajărilor executate».

Nerespectându-se prevederile legii, a fost demarată acţiunea de demolare. Aceasta a decurs cu incidente, forţele de ordine având rolul de a apăra lucrătorii de linşajul ce era tocmai pus la cale de respectivii locatari şi de rudele acestora ( numiţii Cizmaru Cătălina, Claudiu zis TIKY, Robert zis PUŞCĂRIE, Alina, mama unuia dintre infractori. Unii dintre aceştia au încercat să intimideze oamenii legii adresându-le cuvinte jignitoare.

Cetăţenii care lucuiesc în zonă erau exasperaţi de comportamentul violent, de furturile din automobile, aspectul insalubru şi mizeria de nedescris, mirosurile insuportabile care ieşeau chiar din balconul şi din curtea de pe domeniul public ilegal ocupată.

Totodată persoanele la care am făcut referire au fost sancţionate şi conform O.U.G. 195/2005 .

Administraţia municipală a dat, încă o dată, asigurări prin însăşi reprezentanţii săi, că acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale va continua în toate cartierele municipiului şi se va demola tot ce este ilegal construit.

Oamenii s-au plâns autorităţilor în nenumărate rânduri verbal, dar şi în scris, în legătură cu situaţia construcţiilor ilegale, atât în raza de competenţă a Asociaţiei de Proprietari nr 85, dar şi în raza altor asociaţii din municipiul Târgovişte.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Video: Angajaţii Primăriei Târgovişte în acţiune – demolare spaţii ilegale" - 2 comentarii

  1. cernica spune:

    DA ! Foarte Binne ! Totrul sa se demolezeeeee!!

  2. alexandru spune:

    @ CERNICA! ce dreptate ai sa sti, ca uneori noi romanii, nu ar trebui sa stam cu mainile in la spate , decat sa privim! trebuie sa aducem in atentia semenilor nostrii fapte grave, si abuzurile de care profita doar unii care stau la „panda”
    UN SFAT ! Parerea tuturor conteaza !

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Video: Angajaţii Primăriei Târgovişte în acţiune – demolare spaţii ilegale