Au început înscrierile pentru al doilea sezon de minifotbal din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Au început înscrierile pentru al doilea sezon de minifotbal din Dâmboviţa

Au început înscrierile pentru al doilea sezon de minifotbal din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

La 1 Iulie 2011 au început înscrierile pentru cel de-al doilea Campionat Judeţean de Minifotbal (fotbal pe teren redus – sintetic), din Dâmboviţa. După un prim sezon reuşit, cu două rezultate notabile ale echipelor dâmboviţene la Turneele Finale (locul 5 – la Cupa României pentru Steaua M11 Târgovişte şi optimi pentru Sport Klub Târgovişte la Turneul Final al Campionatului Naţional de Minifotbal), la sfârşitul lunii august porneşte la drum un nou sezon, care se va disputa după sistemul campionat, tur-retur (sezon toamnă – primavară).

Echipele înscrise în primul sezon vor face parte din Liga I. Echipele ce se vor înscrie până la 31 Iulie, a.c., vor susţine un turneu pentru completarea locurilor disponibile din Liga I (maxim 16). Echipele înscrise după această dată vor fi repartizate în Liga a II-a.

Taxa de înscriere este de 100 lei/echipa/sezon. Totodată, echipele vor trebui să achite o taxă de joc, la fiecare meci, între 80-90 lei, reprezentând, baremul de arbitraj, baremul de observare, asistenţa medicală şi o parte din costurile închirierii terenului de joc. Fiecare jucător va fi legitimat, taxa de legitimare fiind de 10 lei.

Câştigătoarea fiecărui sezon va reprezenta judeţul Dâmboviţa la Turneul Final, organizat de Federaţia de Minifotbal din România! În paralel, se va disputa şi Cupa României, de asemenea, campioana urmând să meargă la Turneul Final! De asemenea, de-a lungul unui sezon vor fi organizate şi alte turnee cu premii.

Mai multe informaţii se pot obţine accesând site-ul oficial al Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Dâmboviţa, www.minifotbaldambovita.infotgv.ro sau direct la sediul din Târgovişte, strada Tudor Vladimirescu, nr. 56 (lângă Spitalul Judeţean), tel – 0723.899.774 şi 0726.632.188 !

Mult succes!
Nicolae IFRIM
Preşedinte Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Dâmboviţa

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.357 vizualizări
Publicat pe 7 iulie 2011 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Au început înscrierile pentru al doilea sezon de minifotbal din Dâmboviţa