Actiune dedicata ajutorarii persoanelor nevoiase la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Actiune dedicata ajutorarii persoanelor nevoiase la Targoviste

Actiune dedicata ajutorarii persoanelor nevoiase la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul Gabriel Boriga a participat astăzi la o acţiune dedicată ajutorării persoanelor nevoiaşe din municipiul Târgovişte, desfăşurată la Cantina de Ajutor Social.

Acţiunea, demarată de Banca Comercială Română, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfinţare şi sprijinită de Crucea Roşie România, vizează oferirea unui număr de 10000 de pături persoanelor nevoiaşe din  20 de oraşe din ţară.

“Vreau să mulţumesc principalilor artizani ai acţiunii de astăzi, o acţiune care, în vremurile si pentru categoria de persoane căreia se adresează, este mai mult decât binevenită. Multumesc BCR, multumesc Crucii Rosii filiala Dâmbovita, multumesc voluntarilor şi Direcţiei de Asistenţă Socială. Primăria Municipiului Târgovişte a fost, este si va fi întotdeauna alături de absolut toţi cetăţenii, atunci când este nevoie. Sper ca acest gest nobil şi de foarte mult bun simţ să fie urmat şi de alte companii, pentru că aceşti oameni ai municipiului Târgovişte, care au o situaţie socială mai grea merită sprijinul şi compasiunea noastră.”

Gabriel Boriga,
primarul Municipiului Târgovişte

Municipiului Târgovişte i-au revenit 320 de pături, ce vor fi distribuite în reţeaua de beneficiari ai Direcţiei de Asistenţă Socială până vineri, 11 februarie 2011.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Actiune dedicata ajutorarii persoanelor nevoiase la Targoviste