Primarul Gabriel Boriga a discutat azi cu elevii Colegiului National Ienachita Vacarescu


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Primarul Gabriel Boriga a discutat azi cu elevii Colegiului National Ienachita Vacarescu

Primarul Gabriel Boriga a discutat azi cu elevii Colegiului National Ienachita Vacarescu


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul Gabriel Boriga a răspuns în această dimineaţă invitaţiei elevilor Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, de a participa la o discuţie privind problemele cu care se confruntă generaţia de mâine. Alături de viceprimarul Honorius Moţoc, Gabriel Boriga a răspuns întrebărilor venite din partea reprezentanţilor elevilor, dar şi ale conducerii liceului, cu privire la teme de interes general, proiecte actuale şi viitoare care îi vizează pe cei prezenţi, atât ca elevi cât şi ca cetăţeni ai municipiului Târgovişte.

Experienţa acumulată în urma acestei întâlniri a fost coniderată benefică atât de viitorii absolvenţi ai Colegiului Ienăchiţă Văcărescu, cât şi de primarul Gabriel Boriga, care a apreciat modul pertinent în care elevii şi-au expus punctul de vedere.

Printre altele, Gabriel Boriga le-a promis celor prezenţi că va sprijini punere în funcţiune a postului de radio, care a funcţionat cu ceva timp în urmă în cadrul liceului.

Primarul Gabriel Boriga va răspunde pozitiv tuturor invitaţilor venite de la elevii liceelor târgoviştene, considerând orice discuţie cu aceştia ca fiind o sursă extraordinară de cunoaştere a problemelor existente, precum şi a felului în care tinerii elevi văd viitorul Municipiului Târgovişte.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Primarul Gabriel Boriga a discutat azi cu elevii Colegiului National Ienachita Vacarescu