Actiune a politistilor damboviteni impotriva comercializarii ilegale a petardelor si tigarilor


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Actiune a politistilor damboviteni impotriva comercializarii ilegale a petardelor si tigarilor

Actiune a politistilor damboviteni impotriva comercializarii ilegale a petardelor si tigarilor


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 28 decembrie, poliţişti din cadrul mai multor Servicii ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, sub conducerea adjunctului inspectorului- sef, comisar sef de poliţie Păun Sorin, au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării legislaţiei în vigoare referitoare la comercializarea de articole pirotehnice şi produse din tutun pe raza judeţului Dâmboviţa.

Cu această ocazie au fost constatate 6 infracţiuni, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 1500 lei şi au fost confiscate următoarele bunuri : 440 pachete de ţigarete de producţie autohtonă, fără documente de provenienţă, precum şi cantitatea de 3474 obiecte pirotehnice, bunuri interzise la deţinere.

1. A fost depistată numita N. Livia, de 38 de ani, din municipiul Târgovişte, care deţinea în vederea comercializării un număr de 1280 de articole pirotehnice din clasele 1 şi 2, ce sunt interzise la deţinere conform legislaţiei în vigoare. Pe numele celei în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului materialelor pirotehnice şi explozive.

2. A fost depistat numitul V. Mihai, de 31 de ani, din Branişte, care deţinea spre comercializare cantitatea de 394 de petarde de diferite modele. Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului materialelor pirotehnice şi explozive.

3. A fost identificat numitul G. Viorel Sorin, de 31 de ani, din Târgovişte, care transporta într-un autoturism, în vederea comercializării, cantitatea de 440 pachete de ţigarete de producţie autohtonă, fără documente legale de provenienţă. Faţă de cel în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1500 lei, iar cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Actiune a politistilor damboviteni impotriva comercializarii ilegale a petardelor si tigarilor" - 1 comentariu

  1. dan spune:

    La PAVCOM la Regal. Super tare…

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Actiune a politistilor damboviteni impotriva comercializarii ilegale a petardelor si tigarilor